Caatje Raakt

Caatje Raakt schrijft gedichten en teksten over het leven. De vreugde en de liefde, maar ook over de drukte, de stilte, onze gedachten en ons verdriet.
De dingen die het leven raken en waar we als mens bewust of onbewust geraakt door worden. Ze houden je een spiegel voor of omschrijven een diepere laag die eenieder in zich heeft.

Wekelijks worden er nieuwe gedichten en gedachten gepost op de Facebook en Instagram pagina van Caatje Raakt.

Wil je een gedicht gebruiken of publiceren of heb je interesse in een gedicht op maat, neem dan per e-mail contact op via caatjeraakt@gmail.com

 

Gedichtenbundel

Soms komen dromen uit!

Ook voor Caatje. Haar eigen gedichtenbundel is vanaf nu verkrijgbaar.

De gedichten van Caatje gaan over vreugde en de liefde, maar ook over de drukte, de stilte, onze gedachten en onze gevoelens. De dingen die het leven raken en waar we als mens bewust of onbewust door geraakt worden.

Ze houden je een spiegel voor, leggen gevoelens en gedachten bloot en verwoorden mooie en moeilijke momenten in het leven. Als lezer voel je je aan de hand genomen door een vriendin, die je helpt je gevoelens op een rij te zetten en bewuster om te gaan met het leven om je heen.

Caatje geeft steun, herkenning en erkenning en zet je aan om anders te kijken naar gebeurtenissen in jouw leven of die van een ander.

Kortom de gedichtenbundel van Caatje is een prachtig cadeau om te geven en te krijgen!

Interesse? De gedichtenbundel is nu verkrijgbaar voor € 14.99

Je kan de gedichtenbundel bestellen op www.bol.com of op www.boekscout.nl
Mocht je ook interesse hebben in een kaartenset van Caatje bestel dan alles in een keer direct bij Caatje en stuur een e-mail naar caatjeraakt@gmail.com.

Kaarten van Caatje

Iemand een mooi bericht sturen? Met de liefdevolle ansichtkaarten van Caatje zit je altijd goed.
Een kaartsenset van 6 mooie kaarten zijn verkijgbaar voor € 7.50*
Interesse? Stuur dan een e-mail naar caatjeraakt@gmail.com

*Verzendkosten zijn niet inbegrepen

Een greep uit de collectie