Werkwijze

Als je op zoek bent naar een hulp, is het erg belangrijk dat je deze persoon vertrouwd en dat je je veilig voelt om je verhaal te doen. Er moet een klik zijn met de therapeut om samen moeilijke thema’s aan te kijken en te kunnen groeien in je proces. Tijdens de kennismaking drinken we informeel een kopje koffie en thee en kijken we samen naar jouw hulpvraag. Als we samen een goed gevoel hebben bij de ontmoeting, kunnen we aan de slag en plannen we een intakegesprek in.

Afhankelijk van de behoefte en vraag die er speelt, zet ik een traject in dat past bij de persoon. Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van verschillende werkvormen, methodieken en modellen.

Een traject ziet er als volgt uit

Intakegesprek

We starten het persoonlijk traject met een intakegesprek. Hier gaan we dieper in op jouw hulpvraag en bespreken we jouw verwachtingen van het traject.

Begeleiding

Het persoonlijk traject bestaat meestal uit 5 tot 10 gesprekken. Dit is geheel afhankelijk van wat de hulpvraag is. Ieder gesprek duurt 60-75 minuten. Afhankelijk van je vraag en wens spreken we eens in de veertien dagen af.

Evaluatie

Aan het eind van het persoonlijk traject evalueren we het geheel. Hierin bekijken we hoe het gaat en of er behoefte is aan meer gesprekken.

Wat ik van jou verwacht

  • De begeleiding is op basis van gelijkwaardigheid.
  • Samen gaan wij op zoek naar jouw thema’s en knelpunten.
  • Je blijft verantwoordelijk voor je eigen proces.
  • Je gaat aan de slag met de nieuwe verworven inzichten en oefeningen.

Wat je van mij kunt verwachten

  • Ik begeleid je in dit proces op een professionele en betrokken wijze.
  • Buiten de sessies om kun je mij altijd mailen of bellen met vragen.
Meld je aan voor een gratis kennismaking!

Persoonlijk Plus Programma

Wil je direct aan de slag en durf je de strijd met jezelf aan te gaan? Dan is de Persoonlijk Plus Programma wat voor jou. Tijdens dit programma gaan we samen een hele dag de diepte in op een specifiek onderwerp. Dit kan gaan om een (nog) onvervulde kinderwens, een miskraam of een ander onderwerp. We kijken samen naar het verdriet of een moeilijke gebeurtenis. Na deze dag ben je bewust van je denken en je doen en creëer je ruimte en verlichting in jezelf.

Alvorens er gestart wordt met een Persoonlijk Plus Programma wordt er een intakegesprek gehouden. Ook vind er een evaluatiegesprek plaats na de dag. Deze zijn beide online mogelijk. Het Persoonlijk Plus Programma kan op ieder willekeurige locatie gedaan worden in Nederland en Belgie.

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!