Tarieven

Kennismakingsgesprek:
Gratis (50 – 60 minuten)

Intakegesprek:
€105,- (60-75 minuten)

Individuele coachsessie:
€105,- (60-75 minuten)

Partnergesprek:
€150,- (60-75 minuten)

Zakelijk tarief:
€145,- (60-75 minuten) excl BTW

De gesprekken kunnen zowel online als in de praktijk plaatsvinden

Persoonlijk Plus Programma:
€955,- *
Geheel verzorgde dag of 2 x keer een ochtend.
Mogelijk op een externe locatie**
Inclusief intake- en evaluatiegesprek welke online / telefonisch wordt ingepland

Trainingen:
Voor de prijzen van een training verwijs ik je naar de agenda waar alle trainingen staan weergegeven.

* de genoemde prijzen zijn excl. eventuele reiskosten
** de kosten van een externe locatie worden apart verrekend indien nodig

Je krijgt van ieder consult een factuur. Het kan zijn dat er onverhoopt iets tussenkomt. Annuleren van de afspraak kan TELEFONISCH minimaal 48 uur voor de afspraak. Als de afspraak niet minimaal 48 uur voor de afspraak wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Lees hier de algemene voorwaarden.

Privacy
Praktijk Carin van Laarhoven voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees hier de privacyverklaring.

Vergoedingen

Via de ziektekostenverzekeringen

Consulten kunnen gedeeltelijk worden vergoed door verschillende zorgverzekeraars, afhankelijk van het aanvullende pakket. Bekijk hier het vergoedingenoverzicht.

Via de werkgever

Steeds meer werkgevers vergoeden persoonlijke therapie voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je hulpvraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk therapie te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever. Offereren en factureren direct met de werkgever is geen enkel probleem. Als de werkgever het traject vergoed wordt een zakelijk tarief aangehouden a 145,- per consult excl BTW.

Via de Arbodienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld bij burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de Bedrijfsarts of de Arbodienst.


Meld je aan voor een gratis kennismaking!