Loading...
Tarieven 2019-11-12T11:48:17+00:00

Tarieven

Kennismakingsgesprek:
Gratis (50 – 60 minuten)

Intakegesprek:
€85,- (60-75 minuten)*

Individuele coachsessie:
€85,- (60-75 minuten)*

Partnergesprek:
€130,- (60-75 minuten)*

Online/telefonisch:
€45,- (+/- 30 min. per gesprek)*

Persoonlijk Plus Programma:
€765,- *
Geheel verzorgde dag.
Mogelijk op een externe locatie**
Inclusief intake- en evaluatiegesprek welke online / telefonisch wordt ingepland

Totaalpakket:
€950,- *
(intakegesprek, een Persoonlijk Plus Programma en 3 coachsessies)

Trainingen:
Voor de prijzen van een training verwijs ik je naar de agenda waar alle trainingen staan weergegeven.

* de genoemde prijzen zijn incl. btw en excl. eventuele reiskosten
** de kosten van een externe locatie worden apart verrekend indien nodig

Je krijgt van ieder consult een factuur. Het kan zijn dat er onverhoopt iets tussenkomt. Annuleren van de afspraak kan TELEFONISCH minimaal 48 uur voor de afspraak. Als de afspraak niet minimaal 48 uur voor de afspraak wordt geannuleerd, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Lees hier de algemene voorwaarden.

Privacy
Praktijk Carin van Laarhoven voldoet aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees hier de privacyverklaring.

Vergoedingen

Via de werkgever

Steeds meer werkgevers vergoeden persoonlijke therapie voor hun medewerkers. Bespreek dit eens met je werkgever, zeker wanneer je hulpvraag werk gerelateerd is. Het is soms ook mogelijk therapie te betalen vanuit een persoonlijk budget dat beschikbaar is gesteld door je werkgever. Offereren en factureren direct met de werkgever is geen enkel probleem. Als de werkgever het traject vergoed wordt een zakelijk tarrief aangehouden a 125,- per consult excl BTW.

Via de ziektekostenverzekeringen

Ik ben aspirant lid van de Federatie voor Additieve Geneeskundige Therapeuten. De FAGT garandeert dat de (aspirant) leden voldoen aan wettelijke en professionele kwaliteitseisen in de zorgsector en dat kosten van volwaardige leden (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraars. Per 1 januari 2020 ben ik volwaardig lid van de FAGT en zal ik deels vergoed worden door verschillende zorgverzekeraars.

Via de Arbodienst van je bedrijf

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld bij burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de Bedrijfsarts of de Arbodienst.