Ik ben Carin

MIJN VERHAAL

Ik ben Carin, Psychosociaal Therapeut en ervaringsdeskundige. Ik ben getrouwd en ben moeder van maar liefst 7 kindjes. Ik heb het geluk dat ik 3 van de zeven kindjes mag opvoeden. De andere kindjes zijn sterretjes geworden, doordat de zwangerschap vroegtijdig is afgebroken.

In totaal zijn mijn man en ik meer dan 7 jaar bezig geweest met onze kinderwens. Ik ben elk jaar een keer zwanger geweest waardoor ik na het krijgen van onze laatste zoontje niet meer wist hoe het nu eigenlijk voelde zonder alle hormonen in mijn lichaam.

De kinderwens het verlangen en het verlies heeft verschillende littekens gegeven. Ik heb het geluk dat ik 3 gezonde kinderen ter wereld heb mogen brengen, maar de weg er naar toe was zwaar.

De kinderwens, het krijgen van verschillende miskramen en het krijgen van een stil geboren kindje na 4 maanden zwangerschap zijn een deel van mijn leven. Ik weet als geen ander hoe dit voelt en hoe het is om niet zwanger te kunnen worden en als het dan lukt, het ook nog eens fout gaat.

Inmiddels heb ik mijn eigen weg gevonden op dit gebied. Ik haal kracht uit mijn ervaringen en verdriet om anderen te helpen.

OPLEIDING EN TRAININGEN

Ik heb de afgelopen jaren verschillende trainingen en opleidingen gevolgd en mij gespecialiseerd hoe om te gaan met ongewenst kinderloosheid, miskramen en verlies.

Als gediplomeerd Bedrijfskundige, Psychosociaal therapeut, Levencoach en Kindercoach bied ik een breed pakket. Ik volg met regelmaat verschillende bijscholingen op het gebied van verlies en rouw en systemischwerk.

Door mijn professionele en persoonlijke ervaringen kan ik mensen begeleiden in een bewogen tijd en hen leren hoe hier mee om te gaan. We kijken naar moeilijke momenten en ervaringen en geven het een plekje in het leven.

BEROEPSVERENIGING

Ik ben als psychosociaal therapeut RBCZ geregistreerd en lid van de FAGT. 

De FAGT garandeert dat de leden voldoen aan wettelijke en professionele kwaliteitseisen in de zorgsector en dat kosten (gedeeltelijk) vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraars. Ga voor meer informatie naar tarieven.

Klachten en geschillen
Doordat ik ben aangesloten bij beroepsvereniging FAGT, ben ik aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris (Quasir) en geschilleninstantie (Zorggeschil). Bij klachten over de behandelingen uitgevoerd door Praktijk Carin van Laarhoven kunt u hier terecht.