3 jaar gelden had deze week onze zoon Beau geboren moeten worden, maar helaas liep dit anders. Beau is geboren op 6 februari 2015 na 4 maanden zwangerschap. Een piep klein mensje met 10 vingers en 10 tenen kwam ter wereld, een periode van verdriet, onbegrip en rouw volgde.

7 jaar lang zijn we bezig geweest met onze kinderwens, ieder jaar was er een zwangerschap, welke helaas 4 keer in een miskraam eindigden, maar waar we gelukkig ook 3 prachtige zoontjes mochten verwelkomen.  Door de hormoonbehandelingen zijn onze twee oudste zoontjes een tweeling.

Nu terug kijkend op deze 7 jaar heb ik veel verschillende fases meegemaakt, de fase van verdriet uiteraard, maar ook jaloezie, onbegrip, machteloosheid en onzekerheid zijn gepasseerd.

De kinderwens, het krijgen van verschillende miskramen en de geboorte van Beau zijn een deel van mijn leven. Ik weet als geen ander hoe dit voelt en hoe het is om niet zwanger te kunnen worden en als het dan lukt het ook nog eens fout gaat.

Inmiddels heb ik mijn eigen weg gevonden op dit gebeid. Ik haal kracht uit mijn ervaringen en verdriet om anderen te helpen.

Hoe mooi  en dankbaar ben ik, dat ik juist deze week start met het bedrijf Coaching For You waar ik onder andere mensen die in een fertiliteitstraject zitten en/of te maken hebben met een verlies mag begeleiden.

Zit jij in een fertiliteitstraject of heb je te maken gehad met een verlies tijdens je zwangerschap? Blijf dan niet rondlopen met eventuele nare gevoelens en gedachten. Zoek hulp, je bent niet alleen!